dilluns, 30 d’agost del 2010

Setmana de festes majors

Després d'una setmana dura de treball i de 3 dies de bons entrenaments tocava un cap de setmana de relax, és broma, jo no sé estar de relax. Com ja és tradició durant els últims anys tocava assistir a les Festes de la Seu d'urgell. Unes festes on any rere any ens ho passem d'allò més bé, concerts, cercaviles, gimcanes, balls tradicionals, caravanes. Ara bé no tot s'acaba fent festa, també ens ha acompanyat la meva inseparable BTT, dons tenia una gran ruta en ment pensada.


Dissabte de bon mati després de dormir 3 hores com a molt, tocava vestir-se de ciclista i cap a fer km. Un bonic recorregut per poblets abandonats de l'alt urgell per travessar cap a la vall de Sta Magdalena i arribar al punt més conegut per tots StJoan de l'Erm (km45). Un cop aquí era inevitable recordar els tans bons moments viscuts dels campaments d'ara fa un any. Després de descansar i menjar una miqueta tocava el millor, la llarga baixada cap a la Seu. En total 78km de BTT i prop de 1600 de desnivell amb 3h 44min. Una bonica ruta que us recomano, paisatges fantastics i tranquils.


Bé la resta del dia ja us podeu imaginar que de relax per agafar forçes per la nit que va ser genial. M'agradia fer esment d'un grup que potser ja coneixeu i sinó us el recomano, Tribut a Sau és un grup format per diferents cantants (jofre bardagi, miquel abras,pere espinosa....) que fan un repàs a les conçons d'aquest mític grup, tot plegat molt emotiu :) .


Tal com diuen tot lo bo s'acaba i avui ha tornat tocar treballar.


Fins la propera!

1 comentari:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you about some broken links on your site. Please email me back and I would be happy to point them out to you.

    Thanks!
    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponElimina