dimarts, 29 de juny del 2010

Montserrat 2010

Després d'uns dies molt atrafegat he trobat temps per poder explicar la sortida a Montserrat.

Dissabte 26 sortim 22 ciclistes a les 6:00h del matí tal i com estava previst direcció Montserrat. La ruta era clara Granollers-Sabadell-Terrassa-Castellbell i el Vilar- Montserrat (i després tornar). Aprofitan la fresqueta del matí vem anar pedalant a ritme alegre pero tots juntets fins a l'Esmorzar a Castellbell i el Vilar. Mentre esmorzem tothom es veu molt valent, però durant la pujada seguent a Montserrat tot va tornar al seu lloc. Un cop dalt, foto de rigor, cocacola i avall que fa baixada.


Arribant a Sabadell i veien tots els semàfors que ens esperaven vem canviar la ruta cap a Matadepera-Castellar-Caldes de Montbui -Granollers-sant celoni. Tot era perfecte fins que un conductor reealitza un avançament perillós que acaba tirant a terra a 4 companys, només un amb un os trencat va haver d'anar a l'hospital però el cos et queda amb una sensació de por i inseguretat que va fer que durant els últims 40km regnes el silenci. En arribar a Sant Celoni, cerveseta a la Volta, dons ja teniem l'edició 2010 de Montserrat feta i amb bona nota. 175km amb uns 2700 de desnivell a mitja de 26,1km/h.



I per si no n'hi habia prou a la nit tocava anar al Concert de Gerard Quintana i Gossos a Vilassar. 2 grups historics del rock català pels quals no sembla que passin els anys, sonen igual o més bé que als seus inicis.
Em despedeixo de vosaltres fins el dia 11, dons seré de campaments per el Berguedà i Cerdanya.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada